Direktlänk till inlägg 3 april 2010
Fisk med färg
8 points per portion
2 port
Behöver:
1 dl quinoa okokt (kan använda ris, potatis, pasta eller couscous med)
2 bitar Hoki
3 morötter
2 sl sockerärtor
1 dl fiskbuljong
1 dl morotsjuice
1 dl matlagningsgrädde
4 msk majsstärkelse
1 msk dill
Gör så här:
Tillaga quinoan enl. förp. Krydda fisken med salt och peppar, lägg i en ugnsform med lite vatten. Tillaga i ugn 150 grader ca 15 minuter, tills fisken är klar. Skala och tärna morötterna, koka dem i lättsaltat vatten ca 10 minuter. Lägg i sockerärterna efter halva tiden. Koka upp buljong, juice och grädde, låt det sjuda ca 2 minuter, under omrörning. Vispa ner redning, smaka av med dill, salt och peppar.
Fördela de kokta grönsakerna och såsen över fisken. Servera med quinoa och sallad.
Port 4 10 points Behöver: 500 gram kycklingfile 2 dl kokt ris 2 tsk gurkmeja 2 st scharlottenlök 2 röda paprikor 2 klyftor vitlök 2 tsk olja 1 dl yoghurt naturell max 0,5% 2 tsk c...
ProPoints™ värde: 6Portioner: 12Förberedelsetid: 15 minTillagningstid: 35 minSvårighetsgrad: Lätt Ingredienser 5 1/4 dl Vetemjöl 1 1/2 tsk Bakpulver 1 st Ägg 2 1/2 dl Socker ...
Rosmarindoftande äppel och rabarberkompott 4 port/4 points per port Behöver: 300 g Rabarber 2 äpplen 1½ dl råsocker 1½ dl vatten 2 msk rosmarin Gör så här: Skär rabarberna i ganska grova bitar och äpplena i klyftor. Koka u...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 |
||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
|||
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
|||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
|||
26 | 27 |
28 |
29 |
30 |
|||||
|