Direktlänk till inlägg 25 maj 2010
Grillade pilgrimsmusslor
port 2
5 points
Behöver:
10 sparrisar
½ msk flyttande margarin
ca 1/4 dl hasselnöter (hackade)
1 klyfta citron (pressad)
150-200 g pilrgrimsmusslor ca 6-8 st
25 g riven permesanost
35 g Ruccola ca ½ påse
Gör så här:
Stek sparrisen i lite smör, de ska bli lite mjuka och få lite färg. Häll sedan i nötterna och låt dem stekas med sparrisen en stund.
Pressa i citron klyftan och salta och peppra lite. Stek sedan musslorna en liten stund på högvärme och servera sedan med sparrisen och nötterna.
Häll på den riva permesanosten på toppen och pynta fint med ruccolan.
Smaklig spis!
Port 4 10 points Behöver: 500 gram kycklingfile 2 dl kokt ris 2 tsk gurkmeja 2 st scharlottenlök 2 röda paprikor 2 klyftor vitlök 2 tsk olja 1 dl yoghurt naturell max 0,5% 2 tsk c...
ProPoints™ värde: 6Portioner: 12Förberedelsetid: 15 minTillagningstid: 35 minSvårighetsgrad: Lätt Ingredienser 5 1/4 dl Vetemjöl 1 1/2 tsk Bakpulver 1 st Ägg 2 1/2 dl Socker ...
Rosmarindoftande äppel och rabarberkompott 4 port/4 points per port Behöver: 300 g Rabarber 2 äpplen 1½ dl råsocker 1½ dl vatten 2 msk rosmarin Gör så här: Skär rabarberna i ganska grova bitar och äpplena i klyftor. Koka u...
Jag har haft ganska mycket att göra just nu så e därför det inte kommit så många inlägg denna månaden men nu kan jag fixa in några så ni får lite ny och god mat att äta :) Kämpa på ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 | 11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 | 19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 | 26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||
31 |
|||||||||
|