Direktlänk till inlägg 28 augusti 2010
Port 4
10 points
Behöver:
500 gram kycklingfile
2 dl kokt ris
2 tsk gurkmeja
2 st scharlottenlök
2 röda paprikor
2 klyftor vitlök
2 tsk olja
1 dl yoghurt naturell max 0,5%
2 tsk currypasta
2 msk matlagningsyoghurt max 8%
2 krm spiskummin
2 krm paprikapulver
2 msk koriander, gärna fäärsk
Gör så här:
Blanda samman yohurten och currypastan till en marinad, och häll över den på kycklinen.
låt kycklingen ligga i marinaden minst 2 timmar innan du tillagar den.
koka riset engligt förpackningen tillsammans med gurkmejan.
Hacka löken,paprikan och vitlöken och fräs i lite olja, häll sedanvdet kokta riset i stekpannan.
Rör samman matlagningsyoghurten med kryddorna till en sås. smaka av med lite salt och peppar om det behövs.
Ta upp kycklingen ur marinaden och tillaga den i ungnen på 175 grader i ca 15 min.
Servera med riset och en sallad och yoghurtsåsen.
Lycka till
ProPoints™ värde: 6Portioner: 12Förberedelsetid: 15 minTillagningstid: 35 minSvårighetsgrad: Lätt Ingredienser 5 1/4 dl Vetemjöl 1 1/2 tsk Bakpulver 1 st Ägg 2 1/2 dl Socker ...
Rosmarindoftande äppel och rabarberkompott 4 port/4 points per port Behöver: 300 g Rabarber 2 äpplen 1½ dl råsocker 1½ dl vatten 2 msk rosmarin Gör så här: Skär rabarberna i ganska grova bitar och äpplena i klyftor. Koka u...
Jag har haft ganska mycket att göra just nu så e därför det inte kommit så många inlägg denna månaden men nu kan jag fixa in några så ni får lite ny och god mat att äta :) Kämpa på ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 | 18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 | 29 |
|||
30 |
31 |
||||||||
|